Neem contact met mij op via 06 1034 4722 of frank@loor-architecten.nl

Verbouwing boerderij vordert gestaag

Verbouwing boerderij vordert gestaag

Voor de ingrijpende verbouwing van deze monumentale boerderij in Nijkerk begint nu de laatste fase. De nieuwe indeling van de deel is in ruwbouw klaar en de rieten kap is vernieuwd. De dakramen zijn mooi vlak ingedekt door de rietdekker. De aansluiting van de kap tussen deel en woonhuis is verbeterd. Het is de hoogste tijd voor de installaties en de afbouw.
Vooral op de verdieping valt de ruimte onder de kap erg mee. In het ontwerpstadium leek het plaatselijk wat krap, maar door de dakramen komt veel licht naar binnen. Ook is op de meeste plaatsen de vloer toch tot aan het dakvlak doorgetrokken, wat vooral visueel veel ruimte geeft.
Het is werkelijk een genoegen om te zien met welk vakmanschap Rob Wakker en zijn mensen hier een bijzonder staaltje timmermanskunst laten zien. Niets is recht aan deze boerderij. Petje af!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*