Neem contact met mij op via 06 1034 4722 of frank@loor-architecten.nl

Bouwvergunning bouwmarkt verleend

Bouwvergunning bouwmarkt verleend

Na anderhalf jaar van bijna eindeloos uitstellen en vertragen is vandaag eindelijk de bouwvergunning binnen voor een grote bouwmarkt in Venlo. Het ontwerp van EVE was al grotendeels af, maar hoofdaannemer Dijkham Bouw uit Nijkerk stond erop dat de technische uitwerking door een bureau met praktische ervaring op het gebied van hallenbouw werd gedaan. De detaillering, waarin ook de beton- en staalconstructies een belangrijke rol spelen, is zodanig opgezet dat met minimale toepassing van zetwerk en hulpstukken toch een wind- en waterdicht gebouw is ontstaan. Ook de materiaal- en afstemverliezen zijn geminimaliseerd door gebruik te maken van staal, prefab beton en panelen die zo op de bouw geplaatst kunnen worden.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*