Neem contact met mij op via 06 1034 4722 of frank@loor-architecten.nl

Woningbouwproject in Nijkerkerveen

Woningbouwproject in Nijkerkerveen

Voor dit woningbouwproject in Nijkerkerveen zijn inmiddels de eerste schetsen vertaald naar een SketchUp model. Het is een mooi afwisselend beeld geworden, precies zoals in het beeldkwaliteitsplan stond omschreven. Op het totaal van 21 woningen zijn er nu 14 verschillende types.
Dat lijkt erg onpraktisch, maar dat valt best mee. De hele detaillering is namelijk erg eenduidig. Bovendien zijn de casco’s weinig verschillend en zit de variatie vooral in de gevels. Deze manier van ontwerpen heb ik vaker gehanteerd. Het is kostenefficiënt zowel in het ontwerp als in de uitvoering. Als de schetsplannen door de gemeente akkoord zijn bevonden kan daarna de verdere uitwerking plaatsvinden.
In het plan is een mix gerealiseerd van verschillende prijsklassen woningen. Er zijn twee-onder-een-kap woningen en grotere en kleinere rijwoningen, met en zonder garage. Als alles volgens plan verloopt zullen de vergunningsstukken nog voor de zomer worden ingediend.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*