Neem contact met mij op via 06 1034 4722 of frank@loor-architecten.nl

Woningen Barneveld Veller

Woningen Barneveld Veller
  • woningen Barneveld Veller
  • woningen Barneveld Veller

Vanuit de lucht is het nog veel leuker. Op deze twee luchtfoto’s zijn de vorderingen van de nieuwbouw in de Barneveldse wijk Veller duidelijk te zien. Noord is ongeveer boven op de foto. In het hart van de cluster de woningen die ik voor de Woningstichting Barneveld heb ontworpen. Dat blok is al redelijk ver. Verder naar rechts twee korte blokken waarvan de funderingsbalken zichtbaar zijn. Het bovenste is van mijn hand. Linksboven het lange “blok 17” waarvan eveneens de fundering zichtbaar is. Ten noorden van deze bouwplaats wordt later de tweede fase gerealiseerd. De bouwblokken zijn al uitgegraven.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*