Neem contact met mij op via 06 1034 4722 of frank@loor-architecten.nl

Uitbreiding kantoor goedgekeurd

Uitbreiding kantoor goedgekeurd

Deze uitbreiding van het kantoor van een bedrijfspand in Ermelo is op 3 juli 2014 akkoord bevonden door de welstandscommissie. De uitbreiding van het kantoor met bijna 150 m2 paste precies binnen het bestemmingsplan. De bestaande voorgevel had een gesloten karakter met verticale ramen. Om ook bij de grotere diepte van het kantoor voldoende daglicht te hebben zijn de ramen in de nieuwe voorgevel samengevoegd tot een groot panoramisch uitzicht. In de volgende fase zal in teamverband met de aannemer en de constructeur het ontwerp verder worden uitgewerkt. Natuurlijk moet het kantoor tijdens de bouw gewoon in bedrijf blijven.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*