Neem contact met mij op via 06 1034 4722 of frank@loor-architecten.nl

Winkel in monumentaal pand

Winkel in monumentaal pand

Onlangs is de winkel van Zin in Breien in de Kortestraat in Arnhem open gegaan. In vier weken is dit monumentale voormalige woonhuispand omgetoverd tot een sfeervolle werkwinkel. Naast de verkoop van wol en andere garens speelt ook het zelf maken en bedenken van mode en andere gebreide toepassingen een grote rol bij Zin in Breien. De voorkamer is de meest representatieve winkelruimte. In de achterkamer is naast veel kastruimte ook een prominente plaats ingeruimd voor een royale werktafel waar workshops en brei-ochtenden gehouden kunnen worden. De voormalige serre is omgebouwd tot kantoor annex pantry. Op deze manier is op een betrekkelijk klein oppervlak een efficiënte en vooral ook erg rustige winkelruimte gerealiseerd. Voor de verlichting is gekozen voor LED. Met een gunstig energieverbruik en een uitstekende kleurweergave zorgen de Sapphire spots van CLS ervoor dat alle kleuren goed tot hun recht komen.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*