Neem contact met mij op via 06 1034 4722 of frank@loor-architecten.nl

Herverkaveling voormalige boerderij

Herverkaveling voormalige boerderij

Omdat alles wat ooit gebouwd werd nu eenmaal niet eeuwig ongewijzigd kan blijven moet er voor sommige locaties een nieuwe bestemming worden gezocht. Het aantal boerderijen in Nederland neemt in snel tempo af. Soms kunnen de gebouwen opnieuw worden gebruikt als woonhuis, maar in sommige gevallen moet een heel erf opnieuw worden ingedeeld om het weer optimaal te kunnen gebruiken. Deze locatie aan de rand van de bebouwde kom moet verdeeld worden in drie kavels. Het zou mooi zijn als de gevarieerde invulling van het boerenerf weer terug komt in de nieuwe situatie. In dit voorstel krijgen de drie woningen ieder een heel eigen architectuur.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*