Neem contact met mij op via 06 1034 4722 of frank@loor-architecten.nl

Subsidie voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap

Subsidie voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap

De provincie Gelderland geeft advies en subsidie aan groepen of huishoudens die samen woningen willen bouwen om er zelf te gaan wonen. Dit heet Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Tot en met 2015 is ruim 500.000 euro beschikbaar. Maar op is op.
De provincie kent al langer een subsidieregeling voor CPO, maar de huidige regeling maakt het ook mogelijk bepaalde extra kosten die te maken hebben met het ontwerp vergoed te krijgen. Dat is een mooie opsteker voor CPO groepen in Gelderland.
In het verleden vielen alleen de kosten voor de procesbegeleiding onder de subsidieregeling. Heel logisch, want niet iedereen die aan een CPO project begint weet precies wat er allemaal bij komt kijken.
Met mijn ervaring in kleinschalige woningbouwprojecten kan ik CPO groepen in Gelderland goed ondersteunen. Een van de eerste stappen is het maken van een globale verkenning van de mogelijkheden. Inventariseren van de woonwensen, proefverkaveling maken en een globale kostenraming. Allemaal zaken die al in een vroeg stadium onderzocht moeten worden.
Wil je met anderen uit je omgeving een CPO project gaan starten, neem dan geheel vrijblijvend contact op. Ik help je graag op weg.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*