Neem contact met mij op via 06 1034 4722 of frank@loor-architecten.nl

Nieuwe functie of toch nieuwbouw

Nieuwe functie of toch nieuwbouw

Deze bedrijfshallen, van voor naar achter respectievelijk circa 20 en 15 jaar oud, met de voor die tijd kenmerkende kappen met rookluiken, staan op het punt aan een nieuw leven te beginnen. De nieuwste van de twee zou mogelijk kunnen worden samengevoegd met de hallen van het transportbedrijf op de achtergrond. De beoogde transformatie is omvangrijk: van droge opslag naar koelopslag, uitbreiding laaddocks en een goede verbinding met het nieuwe pand. Wat doet een architect hiermee? Onderzoeken hoe haalbaar deze optie is met betrekking tot kosten, interne logistiek en beoogde kwaliteit in vergelijking tot nieuwbouw.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*