Neem contact met mij op via 06 1034 4722 of frank@loor-architecten.nl

Toekomst voor de binnenstad

Toekomst voor de binnenstad

Op 13 maart werd in Luxor Live de eerste Nacht van de binnenstad georganiseerd. Over de mogelijkheden en kansen voor binnensteden in een tijd waarin niets meer is wat het was en alles wat je nu nog niet kunt bedenken binnenkort zal gaan gebeuren. Onder leiding van Sjors de Vries van RUIMTEVOLK namen Ronald van den Hoff (Seats2Meet), Desirée Uitzetter (BPD) en Adjiedj Bakas (Trendwatcher) ons mee naar de toekomst en vertelden enthousiaste deelnemers uit Gelderland over het succes van hun aanpak voor de binnenstad. De veranderende economie, technologie en sociologie van de maatschappij en de stad zijn geen bedreiging maar een kans. Voorwaarde is dat alle betrokkenen samenwerken en vooral in mogelijkheden willen denken. Architecten waren bij deze bijeenkomst opvallend afwezig.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*