Neem contact met mij op via 06 1034 4722 of frank@loor-architecten.nl

Toekomst voor de steden

Toekomst voor de steden

Op de site van De Architect staat vandaag dit artikel van Joost van den Hoek, een Nederlandse stedenbouwer die in Shanghai woont en werkt. De kern van het betoog: het verlagen van de Nederlandse CO2 uitstoot wordt tegengewerkt door onze visie op stedenbouw. Zelf heb ik me sinds mijn afstuderen ook altijd afgevraagd waarom we nog steeds zoveel grondgebonden woningen bouwen. En toch werkt menig architect in Nederland, net als ik, met veel plezier en vakmanschap mee aan dit soort projecten. Misschien moeten we eens overwegen zelf een nieuwe richting te kiezen. Dit artikel maakt veel duidelijk. Zie link:

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*