Neem contact met mij op via 06 1034 4722 of frank@loor-architecten.nl

Vijf jaar na Amnicus Architecten

Vijf jaar na Amnicus Architecten

Het is deze maand al weer vijf jaar sinds de start van Frank Loor Architect. Van de projecten uit de portefeuille van Amnicus Architecten is inmiddels ook de Bauhaus vestiging in Venlo recent opgeleverd. AutoCAD heeft inmiddels plaats gemaakt voor ArchiCAD, waarmee alle projecten worden ontworpen en uitgewerkt in 3D. De huidige portefeuille is nog steeds zeer divers in afmetingen en aard van de projecten. Op dit moment wordt gewerkt aan een distributiecentrum in Bodegraven, een woningverbouwing en -uitbreiding in het centrum van Arnhem en de verbouwing van een boerderij in Epe. En de toekomst? Ontwerpen, meedenken, uitwerken en begeleiden van nog veel meer mooie projecten.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*