Neem contact met mij op via 06 1034 4722 of frank@loor-architecten.nl

Verbouwing jaren ’50 woning – 2

Verbouwing jaren ’50 woning – 2

Na een voorzichtige start is de afgelopen weken hard gewerkt aan het ontwerp voor de verbouwing en renovatie van deze woning. In eerste instantie werd overwogen een grote beuk te kappen om ruimte te maken voor een uitbreiding.

Nu is besloten de boom te handhaven en alle energie te steken in een significante verbetering van de bestaande woning.

De gevels en daken worden extra geïsoleerd, de begane grond vloer grotendeels vervangen en plaatselijk wordt de indeling aangepast. Op het dak komen 18 zonnepanelen. Er wordt gebruik gemaakt van bodemwarmte en een warmtewisselaar. De woning kan met deze maatregelen van het gas af.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*