Neem contact met mij op via 06 1034 4722 of frank@loor-architecten.nl

Presentatie met Twinmotion

Presentatie met Twinmotion

Sinds enige tijd gebruik ik Twinmotion in directe combinatie met Archicad. De presentatie mogelijkheden van Archicad zijn goed, maar Twinmotion maakt het mogelijk nog realistischer beelden te maken. Ook een video presentatie van het project is snel gemaakt.

Door de directe koppeling worden alle wijzigingen in je ontwerp meegenomen naar de Twinmotion presentatie. Voor bewegende beelden kun je gebruik maken van bewegende figuren, auto’s laten rijden en zelfs neerslag toevoegen.

Klik hier als je de video presentatie van het distributiecentrum van DL en Jocotrans in Bodegraven wilt zien.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*