Neem contact met mij op via 06 1034 4722 of frank@loor-architecten.nl

Werkwinkel Zin in Breien

Werkwinkel Zin in Breien

In opdracht van Zin in Breien heb ik het interieur van deze werkwinkel ontworpen in het centrum van Arnhem. Het is gelukt om een rustig, stijlvol en ruim interieur te maken. De voorkamer van dit monumentale voormalige woonhuis is de meest representatieve winkelruimte. Het concept van Zin in Breien is zelf samen mode maken. In de achterkamer is daarom een belangrijke plaats ingeruimd voor een grote werktafel waar workshops en andere bijeenkomsten georganiseerd kunnen worden. Verder natuurlijk heel veel ruimte voor wol en allerlei andere garens.
De afwerking van wanden vloeren en plafonds is eenvoudig gehouden. Het plafond en het onderste deel van de wand zijn helder wit, de rest van de wand is een heel donkere kleur “groen” geworden, die mooi aansluit bij een heel lichte variant van dezelfde kleur voor het houtwerk. De PVC strokenvloer is direct op de bestaande betonvloer geplakt.
Het hele interieur is samengesteld uit diverse standaard verkrijgbare kasten, hetgeen een bijzonder gunstig effect had op de prijs. Voor de verlichting is, ook uit milieu-oogpunt, gekozen voor LED verlichting. De combinatie van een laag energieverbruik en een uitstekende kleurweergave was doorslaggevend. CLS uit Bemmel heeft voor de winkelverlichting de Sapphire spots geleverd en twee Revo Compact LED spots zorgen voor de etalageverlichting.

september 1, 2014