Neem contact met mij op via 06 1034 4722 of frank@loor-architecten.nl

ArchiCAD

ArchiCAD

Na ruim 30 jaar met AutoCAD te hebben gewerkt is het nu tijd om de stap naar BIM te zetten. BIM (Building Information Model) maakt gebruik van een centrale database van waaruit de verschillende weergaven van het ontwerp gegenereerd worden. Na zorgvuldige afweging is de keuze uiteindelijk gevallen op ArchiCAD. Dankzij deze overstap zal het voortaan al in het eerste ontwerp stadium mogelijk zijn in 3D te presenteren. Ook de samenhang tussen de verschillende tekeningen is beter controleerbaar dan voorheen in AutoCAD. De opdrachtgever kan door middel van een app op de hoogte blijven van de laatste wijzigingen van het ontwerp.
De lopende en gearchiveerde projecten in AutoCAD kunnen nog steeds in AutoCAD bewerkt en aangepast worden.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*