Neem contact met mij op via 06 1034 4722 of frank@loor-architecten.nl

Over Frank Loor
creatief, technisch en veelzijdig
Over Frank Loor
creatief, technisch en veelzijdig

Over Frank Loor

Ontwerp en uitwerking in één hand. Waar voorheen binnen een architectenbureau ontwerpers en tekenaars samenwerkten aan een ontwerp, maakt de nieuwste ontwerpsoftware het mogelijk ontwerp en techniek vanaf de eerste schets aan elkaar te koppelen. Alles in volledig 3D en direct zichtbaar voor de opdrachtgever.

Samenwerking met alle betrokken disciplines vanaf de eerste dag. Op die manier kom je tot een samenhangend ontwerp. Delen van informatie heeft de toekomst en biedt nieuwe mogelijkheden en kansen voor iedereen. Tevens levert deze flexibele inzet een aantrekkelijke kostenbesparing op.

De vakkennis en ervaring die ik in mijn lange carrière van tekenaar tot architect heb opgedaan zet ik nu in om samen met geselecteerde partners in het bouwproces te werken aan de opdrachten van de toekomst. Groot of klein maakt niet uit. Ieder ontwerp vereist dezelfde aandacht en deskundigheid.
De rol van mijzelf als architect is er vooral een van ontwerpen en coördineren. Zorgen dat over alle aspecten van het ontwerp vooraf is nagedacht, zodat tijdens de uitvoering en de levensduur van het gebouw onaangename verrassingen uitgesloten zijn.

Mijn lange loopbaan, waarin ik naast esthetisch ook altijd technisch bezig ben gebleven, stelt me in staat niet alleen in schetsvorm, maar ook in technisch uitgewerkte plannen met mijn opdrachtgevers te communiceren. Vooral in technisch complexe opdrachten is dit gunstig voor de kwaliteit van het eindproduct.
Het gebruik van ArchiCAD voor het ontwerpen en uitwerken geeft me de mogelijkheid om snel te reageren op ontwerpvraagstukken. De combinatie van ArchiCAD met het visualisatieprogramma Twinmotion maakt het mogelijk gedurende het hele ontwerp realistische presentaties te maken. Op deze manier kan ik de besluitvorming op cruciale momenten met architectonische beelden ondersteunen.